Första charterresan

1978-05-10 -> 21

Pappa fyller 40 år 14 maj

Cockpit Boeing 737

Första flygresan till Medelhavet

Bild från hotellrum 714

Min första charterresa till medelhavet blev till Grekland och Rhodos. Vi åker på en lite konstig tidslängd då resan är på 11 dagar, 10-21 maj vilket är en perfekt reslängd. Researrangör är Atlas resebyrå. Pappa fyller 40 år.

Mamma och pappa har tidigare varit på chartersemester Mallorca men Grekland är nytt. Vi som åkte var jag, mamma och pappa samt att min kusin Marianne Gustafsson med kompis Lotta (Ann) Andersson vill åka med. Lotta bor vi granne med så vi känner henne väl.

Vi bor i Ixia och på hotel Metropolitan Capsis rum 714. Ett riktigt fint hotell som är byggt 1968. När vi bodde på Metropolitan Capsis var det ett 4-stjärnigt (kanske 5-stjärnigt). Det finns det mesta på hotellet, frukost, lunch och middag, flera barer, galleria med mindre butiker, bra poolområde mm.

Västkusten är lite blåsigt så vi har taxi till Sunvings hotell Kallitea Beach på ostkusten. Vi åker till Sunving kanske 3-4 gånger.

Vi åker på utflykter som Atlas arrangerar. Vi åker tillbl.a. Lindos, byfest, stadstur mm. En riktigt rolig och skön första resa till sol och värmen.

Mamma och jag i Kallithea

Ståup-show av Magnus Härenstam

Marianne och jag med serveringspersonal

Lotta och jag på utflykt

Jag på hotellrummet

Mamma shoppar

Mamma solar

Jag i Faliraki

Utflyt till en byfest uppe i bergen

Byfest

Mandrakihamnen i Rhodos stad

Jag på Sunving i Kallithea

Mamma och pappa på Sunving Kallithea

Utflykt till Lindos

Lindos – Den vita staden

Lunch på Sunving Kallithea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *