Avresa mot Göteborg

2001-08-23 Torsdag

Jag har jobbat idag så familjen åker med mamma och pappa in till Kalmar och möter upp mig på Ahlsell kl. 16. Vi kör mot Göteborg eller rättare sagt Mölndal, vi ska bo på Scandics nybyggda hotell då flyget till Korfu går redan 06.35.

Vi pausar vid Hyllsjöns rastplats och äter resemiddag. Vi fortsätter västerut och mörkret lägger sig. Vi kör först, mamma och pappa hänger på efter oss. Stundom kommer det lite regn men det flyter på bra och vi är framme i Mölndal lite efter kl. 21.

Checkar in, ber att få frukost innan vi åker mot Landvetter flygplats tidigt i morgon bitti. Upp på rummet och det visar sig att vi är de första som bor på rummet vi tilldelats, det ligger nämligen gula plugg kvar på tvättfatet så det är ganska troligt.

Det märks att det när nytt, fina sängar och grabbarnas sovplatser är en våningssäng som fälls ut från väggen. Vi tar det lugnt och kryper ner i sängarna lite efter kl. 22. Väckarklockan sätts på kl. 03.30. Vi räknar med att äta en enkel frukost och därefter köra de drygt 2 milen till flygplatsen. Incheckningen öppnar kl. 04.35 så det är bra om vi kommer iväg senast kl. 04.10.

Go Natt! i morgon är vi på Korfu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *