FC Barcelona på Camp Nou

Barcelona hägrar om 3 veckor. Flyger från Köpenhamn lördag morgon den 5 februari och landar i Barcelona runt lunch. Vi var i Barcelona förra året i Januari och förhoppningsvis ska det gå lika smärtfritt i år.  Denna gång ska vi dock resa ”lätt” dvs. utan resväska. Med endast två övernattningar räcker det med handbagage. Att resa med endast handbagage underlättar resandet i och med att ingen resväska checkas in som kan hamna på villovägar.  Förra året åkte vi från Kalmar torsdagen den 14 januari och återvände till Kalla Sverige den 18 januari. Mer om detta återkommer jag  om några dagar.

Vi flyger billigt med KLM vilket medför mellanlandning i Amsterdam på Schiphol för att flyga vidare till Barcelonas Internationella flygplats El Prat. Fördelen med att åka med ”riktiga” flygbolag är att landning sker i närhet av staden vilket medför viss besparing. Väl framme i Barcelona och El Prat så tar vi lokaltåget in till T-centralen som tar ca. 10 minuter, byte till tunnelbana och ytterliggare fem hållplatser bort är det dags för avstigning och upp ur underjorden. Nu gäller det att hitta till platsen vi ska hämta våra matchbiljetter vilket medför en kort promenad från tunnelbanestationen. Med matchbiljetter i fickan är det dags för ny promenad, denna gång handlar det om en promenad till hotellet på 10 minuter eller typ 8-10 kvarter.

I Dagsläget är det inte fastställt om det blir match på lördag eller söndag men denna viktiga information kommer om två veckor. Är det söndagsmatch så har vi lördagen vikt fören stadiumtur på lördagen och Las Ramblas på söndagen. Flyttas matchentill lördag så vänder vi på programmet.

Hur som helst! Kul ska det bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *