Hattrick

Jag är inte mycket för Internet spel och dataspel över huvud taget men ett spel som fascinerat och engagerat mig  är Hattrick. Hattrick är ett managerspel och Ni hittar länk i min länk-lista. Mitt lag heter IFK Mythos (855229) med mig som manager (Mr Gredos). Jag har spelat HT sedan 2003-12-26. F.n. ligger jag i div. 5, förra säsongen spelade jag i div. 4 men åkte ur. Årets mål är naturligtvis att vinna serien och återigen gå upp i 4:an, direkt eller via kval. Min äldsta son Michael deltar med Club Blaugrana (98086) och kampen är hård om vem som är bäst i familjen. Efter 6 omgångar denna säsong leder jag min serie på 13 pinnar medan Club Blaugrana leder sin serie på 18 pinnar. Blaugrana lär säker gå igenom serien obesegrade och direktuppflyttade men jag satsar också på att gå upp, helst utan kval och det skulle vara kul att hamna i samma serie vilket framtiden får utvisa.

www.hattrick.org

Kul är det i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *