Smålandscupen och 10-2

137 lag anmälda till årets Smålandscup och Kalmar AIK kliver in i omgång 2 som ska spelas senast 4 maj. 33 lag från omgång 1 är kvar + de 23 lag från div. 3, div. 4 elit och div. 4 som går in i cupen. Vinnarna från omg. 2 kompletteras med 4 lag från div. 1 och div. 2 och totat är det alltså 32 lag i omg. 3 som spelas senast 25 maj. Segrarna i dessa matcher spelar omg. 4 senast 1 juli. Kvartsfinalerna spelas senast 3 augusti, semifinal senast 16 august och den 31 augusti får vi veta om Lindsdal försvarat sin titel. Kalmar AIK kliver in i cupens omg. 2 och övriga lokala lag som går in samtidigt är IFK Berga, Högsby samt Trekanten. Regerande mästarna Lindsdal går in i turneringens omg. 3.

Leksands IF tor en skö seger med 10-2 över Troja på fredgaskvällen och är åter på kvalplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *