Barcelona – Här kommer jag!

Allt är planerat och klart. Flyg bokat, hotell bokat och matchbiljetter bokade. Vid midnatt sätter jag och Michael oss i bilen för att åka söderut till Malmö, tåg över till Köpenhamn för vidare transport med flyg till Barcelona kl. 06.35, Mellanlandning i Amsterdam och framme i Barcelona kl. 11.40. Tåg/Tunnelbana in till centrum, hämta matchbiljetter och sedan checka in på BEST WESTERN Hotel ConfortGolf. Väl incheckade så är det dags för lite mat och en tur till La Rambla. Kolla in saluhallen är ett måste. Kl. 22.00 är det avspark så vi börjar promenera kl. 18.00 och en god bit mat innan match ska sitta fint. Jag tror vi väljer samma restaurang som förra året, nära Camp Nou på Avinguda Diagonal, Restaurant Man Go. Hoppas vi får se en fantastisk match mellan FC Barcelona – Atletico Madrid. På söndagen är det åter dags för en promenad till Camp Nou. Stadiumtur och museum är ett måste när man är i Barcelona, shopen får inte missas. På måndag bär det åter mot Sverige.

Enligt väderprognosen så ska det bli bra väder, sol och 17-20 grader, underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *