På plats i Barcelona

Härligt att vara på plats i Barcelona. Resan har gått bra. Flyget från Köpenhamn gick i tid och efter en turbulent mellanlandning i Amsterdam på Schipohol kom vi fram till El Prat i Barcelona en halvtimma sent. Landningen på Schiphol är nog den mest turbolenta jag vart med om, blåsten stökade lite. Efter en kort bussresa in till centrum, en kort promenad till uthämtningsstället av matchbiljetter och ny promenad till hotellet så känns allt bra. Platserna till kvällens match är bättre än de vi hade förra året.

Vädret är kanon, sol och 18 grader varmt. Varför ligger inte Sverige längre söderut? Sverige hade vart riktigt bra om det legat 200 mil längre söderut.

Vid vinst i kvällens match mot Atletico Madrid så får jag vara med och bevittna när Barcelona slår Real Madrids 50 år gamla rekord i antal raka segrar. Förra helgens seger med 3-0 mot Hercules innebar tangering. Det nya rekordet kommer då att vara 16 raka segrar i ligan.

Mer info kommer inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *