Fotbollsresan del 3

Söndag morgon och Camp Nou och FCB Museum är dagens begivenhet. Efter frukost är det dags att knyta skorna på nytt och ny promenad till Camp Nou. Massvis med folk köar till biljettkassorna, fyra köer som är lika långa. Efter fem minuters köande säger Michael. ”Vi står i fel kö, denna är till basketsmatchen, kolla på den elektriska bannern”. Helt rätt, bara att byta kö. Den nya kön går riktigt fort och efter 6-7 minuter har vi var sin entrébiljett i handen, 19 Euro är priset för hela kalaset. Först på turen är det en historisk resa från 1899 och fram till dags dato, Messis guldboll finns att beskåda samt de historiska 6 titlarna under ett år och därefter stadium rundan.

Omklädningsrum bortalag bubbelpool bortalag Camp Nou

Omklädningsrum bortalag bubbelpool bortalag Camp Nou

Omklädningsrum bortalag Camp Nou

Omklädningsrum bortalag Camp Nou

VIP-rum, mix-zon, Champion League pokalen, bortalagets omklädningsrum, tänk att jag suttit på samma bänk som Diego Forlan. Hyfsat duschrum för gästerna, spelargång, och entré på arenan, lite rundvandring på huvudläktaren avslutas uppe i kommentatorsläktaren högst upp under taket. Mäktigt! Stadiumturen avslutas i filmrummet med filmhistoria. Besöket avslutas i butiken som är otroligt stor, typ 300 kvm i två plan, 600 kvm sportaffär med bara Barcaprylar. Hela rundan tar 3 timmar och när vi kommer ut är vädret på sitt allra bästa humör, T-shirtväder, sol och 22 grader i skuggan. resten av dagen ägnas åt att traska runt i kvarteren och mysa av det fina vädret. 19.00 är det avspark mellan Real Madrid – Real Sociedad avgörs redan i första halvlek till stor förtrytelse. Ett par bira slinker ner i alla fall så pubbesöket är inte för jävens.  En njutbar dag och i morgon är det hemfärd som gäller.

6 Titlar 2010

6 Titlar 2010

2011-02-06 Messis Guldboll 2010

Messis Guldboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *