1-1 skit också

Kvällen börjar som det är tänkt, Leksand vinner med 4-2 samtidigt som Bofors kniper en poäng mot Rögle och Leksand har ett 3-poängövertag med en match spelad och ett par mål tillgodo. Förvisso 4 nya skador men med match först på måndag finns möjligheter att tillfrisknande sker. Spännande avslutning med viktiga matcher mot lagen runt kvalseriesträcket.

Drygt en timma senare har Barca tappat sin ledbning och Arsenal vinner första åttondelsfinalen med 2-1 hemma på Emirate Stadium. Bosse Pettersson i studion tycker Barca ska ”stänga matchen” men Barca är inte ett engelskt eller italienskt lag utan det gäller att ”döda matchen” genom att göra fler mål. Nu lyckades inte detta denna gång men Barca har alla möjligheter att vända hemma på Camp Nou. Som jag skrev innan matchen så blev det en tuff drabbning. Arsenal gjorde det bra och skapade några vassa chanser men rimligtvis borde Barca ”dödat matchen” innan Arsenal gjorde sina två mål.

Kollade på TV3 och Landskampen. Sverige ökade på ledningen till 3-1 och Foppa bidrog starkt till dagens seger. Vid genomgången berättade Foppa om sin skoltid och hur viktigt det vara att kolla på skidåkning och skidskytte på TV i sin barndom, hur mamma sjukanmälde Foppa på måndagen och hur foppa själv gick hem på onsdagen för att se 3-milen. Klassföreståndaren sat till Foppa att det var lika bra att stanna hemma restenn av veckan och bli frisk, Foppa blir glad och konstaterar att 5-milen är räddad. Liten anekdot under rehabträning i Mexico och hur viktigt det var att se Magdas skidskyttebron i OS. Härlig kille.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *