Skit oxå 3 och kanon på vissa

Real leder med 2-0 i paus mot Levante. Skit oxå.

Everton vidare i FA-cupen eftert förlängning och straffar. Omspelet är oavgjort efter full tid och Chelsea tar ledningen genom  Chelseaikonen Frank Lampard i förlängningens 14:e matchminut. Mina  barndomsfavoriter Everton kvitterar i näst sista förlängningens minut, målskytt Leighton Baines genom en magnifikt skruvad frispark i krysset och straffar kommer att avgöra tillställningen. Evertons räddare Baines missar den onledande straffen men Chelseas Nicolas Anelka och Ashley Cole bränner sina straffar och lagkapten Phil Nevile prickar in Everton till kvällens skräll.

Melodifestivalen ikväll är bra. Playtons är en potential segrare av hela skiten. Shirley’s Angels har stor potential och  Sara Vargas ”Spring för livet” är redan en svensk visklassiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *