Mörker

Barcelona loosade mot Arsenal och igår kväll häde något som inte var bra, Leksand loosade borta mot Örebro efter atty haft ledning med 0-1 in i 3:e perioden men Örebro vände och gjorde 4 mål på 9 minuter.

Vad ska hända nu? Barca måste vinna hemma och skador stökar, Valdes kan vara borta ganska länge och Xavi borta 1-2 veckor, inte bra.

Leksands förlust och Rögles vinst på tisdagskvällen innebär att Rögle har 3 poäng och 7 mål tillgodo med 4 matcher kvar, 3 raka hemma mot i tur och ordning Rögle, Mora och Växjö för att avsluta borta mot Troja. Jag bedömer att det krävs 10 poäng av 12 möjliga för att knipa kvalserieplatsen. Seger krävs definitivt mot Rögle. Läste i Aftonbladet att Lekands återtåg går som SJ, men det är vår i antågande och å bör förutsättningarna för tidtabellen öka…

Johan Israelsson till Oskarshamns AIK, inte alls omöjligt men det blr nog Lindsdal till slut i alla fall.

F1-premiären i Bahrain inställd och kommer förmodligen att köras som sista lopp till hösten om det är lugnt i landet. Premiärlopp bli nu 25-27 mars i Melbourne. Lotus kan mycket väl bli en outsider i år och vinna några lopp, fort har det i alla fall gått på träning. Mitt hopp står däremot till Fernando Alonso.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *