Framruta eller backspegel – Vilket är viktigast?

Var på Kalmar AIK:s årsmöte och fick en ekonomisk inblick och jag kan med glädje konstatera att rykten på gatan inte stämmer. Visst finns det skulder men fotbollen gick egentligen plus men i och med att Kalmar AIK FK betalade en del av alliansens skuld blev det dock några tusenlappar minus. Inte mycket att gnälla över.

Två så spelare prisades, Robin Karlsson som årets junior och Michael Gustafsson fick Barometerns Guldplakett som årets idrottare i Kalmar AIK. Riktigt kul.

Lördag kväll händer det mycket på idrottsfronten som är viktigt. Leksand spelar slaget om Siljan på utomhusarenan Långbergs Arena och klart är att publikrekordet för Leksand kommer att slås. Några timmar senare är det dags för Mallorca – Barcelona. Barcelona har lite strul med truppen, Xavi och Valdes spelar inte, det är helt klart, Puyol spelar inte men var på träningskampen Juan Gamper igår och med de ordinarie kaptenerna borta är det dags för Iniesta att styra trupperna på planen.

Men innan kvällens drabbningar har Kalmar AIK gjort säsongspremiär mot RM med Kraijenbrink vid rodret 2011. Klubben har lite sjukdomar som stökar och RM ser ut att få ett riktigt bra lag 2011 och kommer med all säkerhet att kriga om seriesegern eller kvalplatsen. Kalmar AIK ser ut att kunna slås på riktigt om seriesegern och bör absolut komma som sämst 2:a. Jag trodde ett tag att Smedby skulle vara med i diskussionen men jag tror det kommer att stå mellan Klubben, Älmeboda/Linneryd och Räppe i år. Frågan är om Räppe kommer till spel med f.d. storpelaren Peter Wibrån 42 år men bl.a. 5 säsonger i Hansa Rostok. Spännande säsong väntar.

Håll utkik här för snart kommer en avrapportering över div. 4 Elit Östra och läget i trupperna samt mitt tips. Möjlighet till att utmana mitt tips kommer att finnas. Mer info kommer.

Uppåt och framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *