KAIK:s första träningsmatch

Kalmar AIK inleder årets träningsmatchande hemma på Fredriksskans konstgräs mot en av favoriterna i div. 4 RM IF. Klubben startar matchen med endast två utespelare från fjolårets trupp , de båda prisbelönta spelarna Robin Karlsson och Michael Gustafsson, årets junior respektive årets spelare samt Andreas Waldma i mål. Första halvlek blir mållös och är ganska händelsefattig men klubben är det något bättre laget och skapar några halvchanser. I andra halvlek tar klubben över helt och skapa ett flertal chanser och målen kommer helt riktigt samtidig som RM inte skapar något som kan kallas farligt. Försvarsspelet är föredömligt men det offensiva spelet har mer att önska. Ska RM vara topplag så måste de höja sig rejält, klubben saknade några spelare denna match och kan höja sig en hel del.  Målskyttar denna eftermiddag är Zana Eliassi, Jangir Maddadi och Alexander Gummesson. Plusbetyg till hela backlinjen som är felfri.

Michael Gustafsson – Årets spelare 2010 Kalmar AIK

Michael Gustafsson – Årets spelare 2010 Kalmar AIK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *