Hockey och fotboll

Leksand åker till Smålandsskogarna i sista omgången för tuff bortamatch mot Troja som kämpar med näbbar och klor för sin existens i allsvenskan. Leksandsvinst under ordinarie tid eller 2 poäng så är 4:e platsen säkrad men vid förlust så måste Oskarshamn göra sitt jobb mot Västerås annars skiter det sig. Troja på sista plats måste förlita sig på Örebro och Mora då de andra bottenlagen Tingsryd och Sundsvall på 47 poäng spelar borta mot dessa lagen i nämnd ordning. Jag ska i alla fall göra mitt för att Leksand ska vinna, matchtröja på med andra ord, först en bit mat och sedan in i Sunnerbohov.

Barcelonas assisterande tränare Tito Vilanova ansvarade för den katalanska sidan hemma mot Valencia förra säsongen efter utvisningen av Pep Guardiola mot Almería. I morgondagens bortamatch på Mestalla är det åter igen dags för Tito Vilanova att leda Barca mot Valencia eftersom Pep Guardiola är skadad ?? och inte kan medverka. Förra året var Lionel Messi stor segerorganisatör med ett hattrick och Messi får mer än gärna återupprepa den bedriften.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *