4 poäng i förlustmatch och 10 pinnar upp

Vi (jag och L-Å) lider med IF Troja Ljungby. Ett sådant läge, en sådan match och ett sådant engagemang av ”elkollegan” Benny Johansson (mv-tränare Troja). Full fokus av Benny hela matchen och så skiter det sig med 55 sekunderna kvar i Mora. Masjävlar… Vi lämnade arenan som förlorare, båda lagens supportrar lämnar arenan med nedsänkta huvud. Tungt! Efter ca. 10 minuters bilresa så kommer kvällens skräll. Oskarshamn har kvitterat mot Västerås och med 49 sekunder kvar av sudden sätter Oskarshamns segermålet och 4 poäng till Leksand. Första gången vi haft nytta av Oskarshamn. Underbart! Resten av de 15 milen går oerhört enkelt, enklaste 15 milen efter en förlust. Nu är det full fokus på play off. Play Off till kvalserien innebär 6 matcher på 9 dagar. Vi börjar borta på fredag den 4 mars mot Mora och avslutar hemma mot Mora lördag den 12 mars. Leksand går in med 4 poäng, Västerås 3p, Almtuna 2 p och Mora med 1 p. Almtuna är det enda lag som går in i play off med seger från sista omgången, vad nu detta betyder. Jag ska i alla fall göra allt jag kan för att vi ska till kvalserien och väl i kvalserien kan allt hända.

En annan viktig händelse på onsdagskvällen händer i Valencia. Barca har 10 p upp på Real Madrid i skrivande stund, kan iofs bli 7 efter kvällens match men hoppet finns, Heja Málaga. Messi är en helt normal människa, i vissa stunder slår han bort passningar och målchanser som vilken normal spelare som helst men det är inte särskilt ofta. Gårdagens match var något krampaktig och länge står det 0-0 men i matchminut 77 sätter Messi bollen intill högra stolpen. Så skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *