Skitslut och underbart

Leksand gör sitt i bortamatchen mor Almtuna men vad hjälper det? Västerås måste vinna mot Mora och vid ställningen 0-0 tar VIK målvakten med 40 sekunder kvar, Mora bryter ett uppspel och Sperle har inte hunnit lämna isen när Mora gör mål, ett mål som betyder kvalserien. Bara inte Mora går upp, allt kan väl inte skita sig.

Leksand måste fortsätta på inslagen väg, dvs. att satsa på de unga hungriga så mitt råd till ledningen – Ta ”hem” Mike Rådde till Liffen. Rådde har varit en av Rödovres bästa i år och kan dessutom Leksand. Hade inte Kempe tvingat bort Mike hade han varit en tongivande back i Leksand idagens Leksand.

Barca vidare i CL klart men efter viss möda. Messi 2-målsskytt, övertid i första och stensäker straff. Dessemellan satt Xavi ett underbart mål. Härligt.

Zlatan kommer inte att vinna CL i år heller och kommer förmodligen aldrig att vinna CL.

I morgon lördag tar Barca sig an Sevilla borta och det är bara Puyol som inte är tillgänglig. Seger och all press på Real Madrid.

Nu längtar jag till att få pegga upp på Tee nr 1. Nya vapen, järn och wedgar, putter står på tur. Snacka om att köpa framgång, eller som Nils-Erik sa ”Det går aldrig, kolla på Jonsson, han har försökt i 10 år”. Men jag ska bevisa att det går, jag ska i alla fall inte kunna skylla på klubborna. Singel-hcp innan midsommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *