Barca och cupspel

Barca gjorde sin plikt när Getafe besegrades med 2-1. Skönt att Bojan fick näta och så glad han blev. Landslagsuppehåll nu och 2 veckors speluppehåll med klubblaget men flertalet av spelarna kommer att matchas med sin klubblag. Spanien kommer att nyttja ett flertal då Valdes, Piqué, skadade Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Busquets och Pedro är kallade.

9 matcher kvar i La Liga och Barca har 4 hemmamatcher och 5 bortamatcher kvar på programmet och utöver dessa så ska cupfinalen mot Real Madrid spelas onsdag den 20 april på Valencias  Mestalla samt kvartsfinalen i CL mot Shaktar D. Barca börjar hemma  den 6 april och returen spelas veckan efter den 12 april. För min del hade det varit bättre att börja borta och ha ett resultat att gå på. Tufft program.

Lördagseftermiddagen tillbringades på Hansa Bygg Arena där Svenska Cupen spelades mellan Lindsdals IF – Kristianstads FF. Lindsdal står upp bra, visserligen större bollinnehav för skåningarna men Lindsdal har sina chanser. Matchen slutar 2-3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *