Nya kontrakt och Lakers

Henrik Andersen är klar för nästa såsong. Henrik har skrivit på nytt 2-årskontrakt. Bra! Jens Bergenström är nära nytt kontrakt och Ken André Olimb är mycket nära att förlänga sitt 1+1 kontrakt, bara ett anbud från ett elitserielag kan förändra saken. Tommy Salo har pratat med David Åslin men inte med agenten, vad kan det betyda? David vill vara kvar men agenten vill annat…

Längre ner Leksands trupp just nu.

Växjö Lakers allt närmare elitserien. Vad betyder Lakers i elitserien för fotbollen i Växjö? Förmodligen att Östers allsvenska tillvaro är över. Lakers vann dagens viktiga bortamatch mor SSK efter straffar. Jag hoppas att Lakers tar steget upp i elitserien, inte för att jag håller på Lakers utan för att Johan Markusson lirar i Lakers. Modo tappade mot Rögle vilket innebär att Växjö Lakers leder kvalserien i halvtid. Undrar varför ny fotbollsarena byggs i Växjö?

Appropå ny arena. Nya Guldfågeln arena har inte världens häftigaste fasad, kunde/borde varit riktigt häftig om riktig LED-belysning införskaffats. Guldfågeln Arena är inte en Allianz Arena.

Nu åter till det viktiga.

Leksands trupp just nu eller klara just nu med klara lirare..

Målvakter
Erik Hanses
Patrick Galbraith

Backar
Alen Bibic
Eric Moe
Jean-Luc Grand-Pierre
Johan Svedberg
Joonas Rönnberg
Kenny Källström
Patrik Norén
Stefan Erkgärds
Tommy Enström

Forwards
Johan Alcén
Jon Knuts
Martin Janolhs
Martin Karlsson
Victor Rask
Henric Andersén

Lämnar klubben
Daniel Hermansson – till Almtuna
Stefan Gråhns – till Almtuna
Kimmo Lotvonen
Antti Hulkkonen
Johan Hägglund
Jared Aulin
Kristinan Luukkonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *