Nytt kontrakt men ändå inte bra

Som jag förutspådde för en vecka sedan så signade Jensa Bergenström nytt kontrakt, 2 år dessutom. Tråkigt som Leksing att Jesper Ollas lämnar men jag önska ändå Ollas lycka till i ärkerivalen Brynäs som kan behöva lite stjärnstatus i truppen. Något som känns tyngre är att backtalangen Daniel Gunnarsson nobbade Tommy Salos kontrakt. Hoppas att DG hittar en klubb som satsar ungt. Olimb blir snart klar hoppas jag…

Växjö Lakers allt närmare elitserien. 2 poäng till och elitserieplatsen är klar. Är Lakers framgångar Östers död? Se på Jönköping som stad. Efter HV:s intåg i elitserien för drygt 25 år sedan så finns knappt fotboll i sta´n. LHC i Linköping dominerar totalt kanske finns lite fjollboll. Färjestad regerar i Karlstad, inte ens Boltic klarade konkurransen. I Malmö är det dock tvärt om, MIF tog ett par SM-guld men det är ändå MFF som ”äger” i Malmö.

Kalmar FF spelade 0-0 borta i allsvenska premiären. Bra eller dåligt? Kalmar SKA slå Halmstads BK men ändå en ok start. Hörde i torsdags att vissa i KFF inte var så impade av HBK.s nya unga talanger från Spanien, någon nämde ”det är ju inte Barcelona precis”. Precis min mening, ingen kommer från Barca, Real står det i historien.

Barca spela föresten ikväll mot Villareal, en tuff uppgift. Villareal kämpar om en CL-plats. 19 spelar åker med inkl. Messi och Bojan. Bojan har en 1:a gradens fotledsskada och Messi har känningar i låret men ska var ok enligt läkare. Mitt tips är att Messi börjar på bänken och att Bojan inte byter om.Även Xavi saknas men i hans fall är det 3 gula som hindrar från spel. Noterbart är att Barca åker kommunalt eller kanske statligt då laget väljer att åka med tåg. De kommer att lämna stadion för Sants kl 10.00 att ta ett tåg som avgår vid 10.30. De bör komma till Castellón runt 12,40, varifrån de kommer att överföra med buss till deras hotell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *