Rask lämnar och PP tillbaka och lokal fotboll

Viktor Rask lämnar Leksand till förmån för en elitserieklubb, önskar Viktor lycka till. Pelle Prestberg återvänder till Siljansklubben och kommer säkert att tillföra en hel del. Förhoppningsvis kommer Pelle att bära ett C på tröjan.

Söndag 17 april innebär seriepremiär för Lindsdals IF hemma på konstgräset i Lindsdal. Skador gäckar fortfarande i truppen men förhoppningsvis ska de svarta knipa alla 3 poängen.

Lördagens lokala matcher medförde bl.a. seger med klara 6-0 för Trekanten och arbetskollegan Armin Kujundzic inledde målskyttet. Trekanten kommer att kriga om en plats i elitfyran till hösten. Kalmar AIK tog en 3-poängare mot Högsby om än med nöd och näppe. Högsby hade flest målchanser men Klubben gjorde målet vilket är det som räknas. Böda/Högby förlorade med 0-2 mot nykomlingen Ängö BK ett Ängö som kommer att kriga i toppen på tabellen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *