Barca föll mot Real

Copa Del Rey på onsdagskvällen blev en succé för Real vilket var mindre kul. Real festade loss kan tyckas och festen förstördes lite när Sergio Ramos tappar pokalen och bussen kör över den. För Barca sprack drömmen om en ny trippel men det två viktigaste finns fortfarande kvar, Ligan och CL.

Lite Barca och Guardiola info.

* Finalförlusten var Pep Guardiolas första finalförlust som tränare för Barcelona. Sex vinster av sju möjliga. Mycket bra facit.

* Första förlusten i förlängning.

* I finalen slog Barca 816 passningar, Real 289, Xavi slog själv 135 passningar (men det gäller att göra mål).

* Första matchen under 2011 som Barca går mållösa av planen.

David Åslin spelar inte i Leksand nästa säsong, synd då David alltid ger allt för märket på bröstet. Vidare ändras ledarskapet Leksand till kommande säsong då Christer Olsson blir huvudtränare och Niklas Eriksson blir ass. tränare tillsammans med nye Andreas Appelgren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *