Kalmar Match

Andra året som kollegan Michael Svensson och jag spelar Kalmar match. Förra året började vi med en förlust och efter det gick det mycket bra, vi vann allt ända fram till kvartsfinal där det blev förlust efter särspel. Jag brände en 3-metersputt och så var tävlingen över.

Årets Kalmar match började med en seger, i särspel. Skönt att börja med vinst i just särspel.

FC Barcelona är klarta för final i Champions League efter totalt 3-1 mot Real Madrid. Real spelade med en totalt huvudlös defensiv i första hemmamatchen och Barca kunde vinna med 2-0. Avancemanget var i princip klart, Barca förlorar inte hemma på Camp Nou speciellt ofta när det verkligen gäller. I tidningar har det varit mycket kritik mot Barca och att de filmar men vad gjör inte Fjantonaldo då? Filmar och ramlar när de ska göra 1-0, han filmar för frispark och i samband med detta hindrar han Mascheranos hemjobb och fälls med frispark till Barca som följd. Vilket misslyckande. Nu väntar en mycket spännande final på Wembley mot Manchester U den 28 maj. Ska finess vinna över engelskt bollsparkande? Hoppas det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *