Rhodos igen

2011-07-23 Rhodos

På plats på Malmö Sturup Airport, Rhodos Here we come!

Sol och bad är underbart

I vintras bestämde vi oss för att årets sommarsemester går till Grekland och Rhodos. Tyvärr kan inte Isabell åka med så det blir en familjeresa. Resan bokas i januari när Michael är fotbollsspelare i Kalmar AIK och där har spelarna inte kontrakt och kan med andra ord åka på semester. I mars skriver Michael återigen på för Lindsdal och har återigen kontrakt men eftersom resan är bokad innan kontrakt är signerat så går Lindsdals IF med på att Michael kan/får åka på semester och i ärlighetens namn så är det under uppehållet så det är inget problem.

Trött efter en lång resdag

Resan mot Rhodos startar vid midnatt då Kevin, Christina och jag lämnar Vita Lammets väg, vi hämtar upp Michael på Runvägen och tar sikte på Malmö Sturup Airport. På väg ner till Sturup blir vi varse om hur fel det kan bli då ett ”terrordåd” modell värre inträffar i Norge på Utöja då mer än 50 personer brutalt mördas av en galning, de flesta är barn och ungdomar. Vi vet inte så mycket mer men otroligt hemskt.

Flyget går som beräknat och efter sedvanlig transport till Dionysos Hotel är vi på hotellet lite efter lunch. Incheckning och vi får rummen på plan tre, rum 314 och 317, Michael och Kevin har eget rum denna resa.

Eftersom vi rest tidigt från Kalmar så blir det sol och bad på hotellet vilket är riktigt skönt. Efter sol är det middag som gäller och eftersom vi är lite reströtta så blir det lite kortspel på vårt rum och middag på hotellet.

Reströtta så kryper vi ner i bingen lite innan kl. 23. Go natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *