Nu är vi på väg

torsdag 29 september 2011, Rome, Italy

Samling på Kalmar C är satt till 08.45 och alla är på plats. Tyvärr har vi fått ett avhopp men jag lyckades nyttja den redan betalade biljetten till Fredrik Andersson med det kostade 300 kr i namnbyte med bättre att nyttja platsen än att bli en kort.

Tågresan går helt enligt tidtabellen och vi ankommer Kastrup 12.42. Jag hjälper alla att checka in och meddelar att vi träffas på O´Learys kl. 14.00 för gemensam lunch men innan dess hinner de flesta med att shoppa lite Taxfree.

När vi kommer till O´Learys lite innan kl. 14.00 så blir jag lite förvånad då VS-gänget sitter där och sr inte allt för happy ut. Deras flyg är försenat och ska gå lite efter kl. 16.00 mot Vicenza. Vårt flyg ska gå 17.05 och det ska gå enligt tidtabellen. Mycket riktigt så lämnar vi gaten på utsatt tid och det är en lugn och behaglig flygning ner till Italien och Rom.

Anders Bruhner är representant för ABB och han har bokat en buss som ska ta oss till hotellet. Bussen finns på plats och knappt två timmar efter landning är vi på hotellet, en resa som verkligen visar hur trafiken i Rom går till, speciellt spännande att se alla Vespor som snirklar sig fram mellan bilar.

Hotel Giglio dell Opera

Vi bor på Hotel Giglio dell Opera och ligger ganska nära järnvägsstationen. Incheckning går förhållandevis bra och återsamling kl. 21.00 för vidare promenad till restaurangen som är bokad.

Till middagen möter en representant från ABB i Bergamo upp och vi äter en riktigt god middag. Kvällen är riktigt trevlig och alla verkar mycket nöjda med första resdagen.

Jag med några till återvänder till hotellet efter middagen men några väljer en runda på Roms pubar. I morgon hämtar bussen upp oss kl. 08.00 för transport till Palombara på en knapp timma.

Go Natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *