Hemresa och papiljotter

måndag 3 oktober 2011, Kalmar, Sweden

Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II

Det finns gott om fontäner i roms vägnät

Vaknar upp lite efter klockan åtta, frukost och packa ner det sista innan det är dags att checka. Sista tid att checka ut är kl. 11.00 och det bör inte vara något problem för någon även om gårdagskvällen blev lång för somliga.

Bussen till flygplatsen Leonardo da Vinchi ska gå 11.00 och flyget ska lätta 14.00 så vi som vill hinner med en intensivrunda på  Roms gator. Jag är intresserad av att kolla in en av Europas dyraste gator via Condotti och några hänger på.

Dyrt på Via Condotti

Det finns många exklusiva affärer och i alla möjliga prisklasser och det dyraste jag hittar är en klänning för 15 000€. Trotts att det är en lyxig gata så är det mycket folk och shoppar eller kanske mer som jag, fönstershoppar.

Vår ”sista” runda i Rom blir intensiv och vi är tvungna att ta sikte mot hotellet ganska snart. Ingen vill ju missa bussen.

Rejäla papiljotter

På vägen tillbaka till hotellet går vi förbi ett antal tjejer som vill bli fina i håret och det är inte vilka papiljotter som helst som dem använder, det är rejäla grejor som dem använder.

Vi går vidare mot hotellet och alla är i tid vilket är skönt. Bussen avgår några minuter före utsatt tid och vi är på flygplatsen kvart i tolv. Snabb incheckning och vi bordar planet i utsatt tid och lätta enligt tidtabell.

 

Kan ju inte sitta och vänta,,,

Vi landar och får våra väskor efter lite väntan men vi hinner med tåget som ska ta oss tillbaka till Kalmar.

19.45 rullar tåget in på perrongen på Kalmar C. Vi tackar av varandra och jag både tror och hoppas att alla är nöjda vilket allt tyder på.

Med denna nöjda grupp blir det säkert inte så svärta att få med resenärer till nästa års A-klubbenresa som planeras gå till Paris.

I väntan på hemresa

Tack alla som gjorde denna resa möjligt och tack Anders Bruhner so är ABB:s representant på denna fantastiska resa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *