Motig lördag

Söndag förmiddag, madame jobbar idag oxå, tråkig helg. Bilarna är dock tvättade, madams bil igår och min BMW idag su nu har vi två rena svarta pärlor. Ett varv med snabeldraken väntar härnäst sen känns det ganska bra. Laga middag försås men det blir ett nöje att bjuda på middag till min köra när helgens arbete är avklarat, ryggbiff smakar inte fel.

Lördagen var i övrigt motig vad gäller idrott och spel. Braca vann visserligen komfortabelt med5-0 mot Levante, Valencia mot Espanyol med 2-1 men Inter lyckades med bedriften att bränna en straff med 2 min kvar, visserligen brände Udinese oxå en straff minuten innan. Så jäkla nära att sätta bomben och håva in lite stålar. 1295,05 blev oddset och det hade suttit fint.

Barca vann som sagt med klara 5-0 men dessvärre vann även Real Madrid så avståndet på 3 poäng kvarstår. Nästa lördag kl. 22.00 är det dags för säsongens första El Clasico.

Leksand loosade med uddamålet hemma mot Örebro, ett Örebro som för övrigt är bra iår och kommer att knipa en av de 3 direktplatserna till kvalserien. Leksand däremot lär få kriga för att ta en direktplats, halva serien spelad och 3 pinnar upp till direktplatsen. Kan gå, SKA gå.

På torsdag får vi äntligen veta om Michael kommer in på Linnéuniversitetet. Hoppas Hoppas.

Socrates

Socrates

Inatt gick en stor fotbollsspelare ur tiden,  Socrates avled i morse på ett sjukhus i Sao Paolo. Socrates spelade i Brasiliens landslag vid 60 tillfällen och var på höjden av sin förmåga under VM 1982 och -86 samt i klubblagen Botafogo, Fiorentina, Flamengo och Santos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *