Barca Barca Barca

Lördagskvällen slutade fantastiskt, säker seger mot Real Madrid. Visst, Real började bäst och tar ledningen lite snöpligt med 1-0 efter en jättetavla av Valdes och oron i  mitt hjärta steg men det vara bara falsk oro. Barca är det bästa laget matchen igenom sen får Mourinho skylla på vad som helst, Barca var det bättre laget. Messi gör ett fantastiskt nummer och frispelar Sánchez som säkert sätter bollen i mål. 1-2 efter 53 min skyller Mourinho på tur men ur ingår också i spelet, hur mycket tur har inte Mourinho haft i sin tränarkarriär? 13 minuter senare sätter Fábregas spiken i kistan med sitt 1-3 mål och tillika 8:e i ligan denna säsong. Barca upp i serieledning men med en match mer spelad. Gutt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *