Villa bröt benet, aj aj aj

David Villa

David Villa

Stabil men kostsam seger för Barca, seger med 4-0 efter 2 mål av Adriano och ett var av Keita och Maxvell. Asiatiska mästare Al-Sadd fick inte till ett enda skott mot mål på hela matchen. I finalen väntar anrika Santos från Brasilien. Finalen bilr Barcas fjärde final och förhoppningsvis kommer andra segern, första kom 2009.  Kostnaden var David Villa som bröt vänstra skenbenet, skadan kom i den 36:e matchminuten och nu väntar rehabilitering för Villa. I och med skadan riskerar Villa att missa sommarens EM. Tungt för Spanien, Villa är Spaniens bästa målskytt i landslaget.

Va fan gjorde Leksand igår mot Tingsryd? 0-1. Skotten vinner Leksand med klara 12-3 och 14-5 i de tvår första perioderna, vad var det för skott? I tredje är det jämt 17-16 men det är Tingsryd som gör målet som avgör matchen. Känns sådär. Chansen att gå upp på den viktiga tredjeplatsen som innebär kvalserien sumpades men fler chanser kommer. På måndag är det dags för Malmö på bortaplan, ett Malmö som blandar och ger, ungeför som mina vänner från södra Siljan.

På lördag är det dags för träningsmatch ??? för Trekanten. Lite tidigt kan tyckas men match är det i alla fall. Smedby står för motståndet på Gastens konstgräs. Michael är dock inte med, har fortfarande känningar i sin fot. Oroväckande att det inte ger med sig. Matchstart kl. 15.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *