Världsmästare

FC Barcelona tog en säker seger i finalen mot Santos och är därmed Värlsdmästare för klubblag. Barcas målskyttar i finalen denna gång var Messi x 2, Xavi och Cesc. Pep:s 13 finalvinst på 3,5 år. Imponerande.

Messi har för övrigt gjort 15 mål i 9 matcher på totalt 11 finaler. Imponerande.

På onsdag 22 dec väntar returen i Spanska Cupen mot L´Hospitalet, bortamatchen vanns med 1-0 efter mål av Iniesta. Allat annat än avancemang är en missräkning och skräll. Mitt tips -.

I morgon måndag är det dags för Leksand att spela i Europas mesta NHL-hall då Malmö står på programmet. Hallen skla vara så nära NHL det går att komma på denna sida pölen, tyvärr har jag inte haft nöjet att besöka Malmös fantastiska islada men det kommer säkert. För övrigt så bryter Leksand med Alexander Deilert. ”Vi ser Erik de la Rose som samma typ av spelare och då finns det helt enkelt inte plats för Alex i truppen längre”, säger Tommy Salo till leksandsif.se. Bra val. Efter måndagens match är det en dryg veckas juluppehåll innan Oskarshamn står på programmet nästa tisdag den 27 december. Finns möjlighet att jag är på plats nästa tisdag.

Nu lite lugn och ro i soffan innan det är ”Allt för Sverige” på TV, ett riktigt bra program. Skulle vara roligt att göra en omvänd resa, dvs till Amerika och leta rätt på slktingar. Jag har en hel del ”over there” och Christina har säkert en drös också, Christinas pappa föddes i Escanaba i norraMichigan för 80 år sedan. Ska f-n börja planera.

USA Road Trip

USA Road Trip

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *