Skön julklapp, och oro i fot

Leksand tar 3 mycket viktiga poäng borta mot Malmö och nu är det bara en pinne upp till Västerås på kvalplatsen. Mycket tryggt försvarsspel av samtliga samtidigt som man skapar en hel del chanser. Tobias Forsberg gör ere oerhört snyggt mål som avgör tillställningen. I fortsättningen gäller det att även vinna mot de lite sämre lagen samtidigt som det viktigt att få igång powerplay.

Michael har fortfarande problem med foten och det börjar bli oroväckande länge han haft ont nu. Problemen kom efter en smäll och feltrampning på ”sista” träningen med Kalmar AIK den 8 mars. Efter 8 veckors rehab fick han en cortisonspruta som tog bort smärtan och inflamationen och äntligen kunde börja träna fullt. 28 maj är första matchen från start i år med Lindsdal och Michael är bland de bästa. Nästa match grinar det emot igen och Michael tvingas lämna återbud på grund av sjukdom. Därefter spel mot Ramlösa och Klagshamn och mot sistnämda är Michael tillsammans med Fredrik Petersson planens bästa. Hemma mot Karlskrona den 22 juni grinar det illa igen, en olycklig smäll på foten av förra Lindsdalsspelaren Robin Sjöö och det är färdigspelat redan efter 19 minuter, ny rehabträning väntar. 20 augusti är nästa match, denna gång som inhoppare och vilket inhopp, stänger helt sin kant. Helgen efter är det nytt inhopp, denna gång i paus och på nytt stänger Michael sin kant och är med och skapa en hel del framåt. Ljungby hemma är kanske Lindsdals bästa match för säsongen och Michael är trygg i sitt spel. Nike borta 10  september är Michael tillbaka från start, matchen slutar 2-2 och Michael är lite frustrerad eftersom det känns som en förlust. Ny sjukdom och Michael missar bortamatchen mot Olympic. 24 september blir Michael sista match för säsongen, inhopp i halvtid och nytt kanoninhopp trotts förlust. I slutet av matchen ny smäll på redan sargade foten och det är bara att kasta in handduken för resten av säsongen. Synd för Michael visade verkligen att han håller hög div, 2 klass. Hoppas att Michael kan få ordning på sin fot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *