Julen är här…

Granen intagen, ljusen isatta, väntar på att madame ska komma hem och ta tag i granklädningen. Nya jyldekorationer inköpta, allt i silver, kanske skulle vi köpt en silvergran i stället för en kungsgran. Kommer att bli kanonsnyggt. Skinkan i grytan och puttrar så fint. Köpte två Bingolotter idag så vi är redo för uppesittarkväll, även det en tradition sedan många år, tror det bli 17:e i ordningen. Inte missat så värst många då det är 20:årsjubileum. Känns jäkligt skönt att det är jul.

Barcelona skopade till L´Hospitalet med klara 9-0 och avancemang i cupen är säkrat. Barca stälde upp med ett B-betonat lag då stjärnor som Valdes, Abidal, Alves, Sanches, Messi och skadade Villa vilade.Xavi och Iniesta startade men byttes ut i första halvlek, Iniesta skadade sig i en närkamp med målvakten med det rör sig tack och lov bara om en lättare lårskada. Vila ett par veckor så ska han vara tillbaka.

De 9 gjorda målen mot Hospitalet innebar ännu ett rekordår för Guardiola och Barça, eftersom de slutade året som laget från Primera Division som har gjort flest mål någonsin på ett år genom storvinsten på torsdagen. Barças 9  i sista omgång 2011 innebär att laget gick om Real Madrid, som gjort 167 mål. Imponerande och skönt att slå Real Madrid än en gång.

Fernando Alonso och Ferrari ska satsa riktigt inför F1-säsongen  2012. Ny uppdaterad bil ska innebära att Ferrari tar upp kampen på allvar med Red Bull. Årets säsong blev en klar missräkning då även Jenson Button i McLaren skrapade ihop fler poäng och prispallen i mästerskapet missades. 18 mars körs första loppet i Australien och först då vet vi om Ferrari lyckts eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *