Julafton 2

Känns lite som när jag var liten, vänta vänta vänta. På vad? Jo god julmat, jultomten, Svensson Svensson och en gammal go svensk film. Trevligt att samla familjen, synd att inte Isabell kommer men jag förstår att hon åker hem till sina föräldrar.

2011-12-24 Stig-Helmer
Idag visas SÄLLSKAPSRESAN, en svensk långfilm från 1980. Lasse Åbergs farssuccé om den töntige och flygrädde Stig Helmer, som beslutar sig för att tillbringa julsemestern på Kanarieöarna. Där stöter han på alla de situationer och typer av människor som man kan tänkas möta på en charterresa. Första filmen i en serie på 5 filmer i olika miljöer. I morgon har dessutom The Stig Helmer Story premiär på de svenska biograferna. De ska vi se i veckan är det tänkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *