Julafton

Julafton och många barns höjdpunkt på året. Spänningen är på topp, vad innehåller klapparna? I år kommer vi att fira jul med svärmor, Pelle, Åsa och lilla Vilda. Trevligt att bli lite fler denna jul än förra julen. I år regnar det som attan och det är 5 grader varmt, förra året snöade många in p.g.a. ett jäkla snöoväder, vi satt i vår lägenhet och firade ensamma, inte alls så dumt faktiskt, som en vanlig lördag fast med julmat, snaps, julgran och julklappar. En lugn och skön jul men faktum är att lite fler närvarande så blir förväntningarna lite högre.

Årets Julgran

Årets Julgran

I går gjorde vi de sista julbestyren, skinkan koktes och grilljerades, granen kläddes, julklappar under granen mm och till sist var även Efraim på sin vanliga plats. Efraim har faktiskt fortfarande lite katthår kvar från Ida, Idas bästa kompis på julen, omkullknuffad ett antal gånger av Ida. De va tider det.Efraim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *