Juldagen

Då var julen över på något vis. Julafton är höjdpunkten. Julmaten förlöpte som tänkt, skinka, ägg, sill i olika slag, makrill, diverse småvarmt och höjdpunkten dopp i grytan. Innan kaffe och risalamalta kom tomten, inte världens bästa tomte men jag är ingen skådespelare, får leta efter en bättre till nästa år. Grabbarna verkade nöjda med sin klappar vilket känns bra, Christina såg också nöjd ut och jag själv är också nöjd. Svärmor var som ett barn, öppnade sina julklappar i en rasande fart, ingen hann med i hennes tempo, alla var öppnade innan någon annan var klar. Pelle, Åsa och Vilda verkade också nöjda. När gästerna åkt hem spelade vi Alfapet, Michael var i ledningen med 24 p när en runda återstår då Kevin dräper till med 30 p, använder Y, 2 vinklar och fler bokstäver, klipper en Alpg*4, Michael får en svår uppgift men efter lite funderande så hittar han lösningen och får ihop 9 p och vinner med 3 p. Nu är det dags för höjdpunkten på TV, Svensson Svensson. Vilka sköna lirare. TV-kvällen avslutas Sällskapsresan, en svensk klassiker.

Idag ska Michael, Kevin och jag på REA, REA på MediaMarkt och Elgiganten, inte för att jag är ute efter något men man vet aldrig.

Christina jobbar till 16.30 och berknas hemma lite efter 17. Lite mat och sedan en lugn kväll i soffan. Julen är rätt lugn faktiskt, denna jul har vi inte stressat runt som alla andra år.

Kolla på reseprogram på TV om olika storstäder, inte utan att reslusten väcks till liv, om den varit sovande. Ska surfa runt lite och se om jag kan hitta något intressant att åka till. Paris ligger ganska högt på önskelistan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *