IKO-LIF 5-2 ????

Tommy Salo åter i båset i Oskarshamn men det är en kväll som Salo inte kommer att lägga på minnet. 5-2 till Oskarshamn låter säkert men enl. mina källor kunde Leksand haft ledningen, lite slarv och oflyt och puckarna hamnar i fel kasse. Leksand kunde klivit upp på kvalserieplats vid seger, vilket nu inte blev fallet, i stället så hakar Oskarshamn på och ser allt mer ut som ett play off lag. Malmö, Mora och Södertälje verkar däremot ha än större problem än Leksand. Oskarshamnsbubliken skämde dock ut sig med banderoller och en hånande klack, det hör inte hemma i en ishall. Skäms!

Rasmus Elm i Man United, näe det tror jag inte på.

Adrian Lópes Álvarez är ett jagat byte av Barcelona som ersättare för David Villa. Adrian har gjort 5 mål på 14 matcher för AtléticoMadrid.

Barca jagar även danske talangen Christian Eriksen i Ajax, Christian jagas även av Manchester U men enbl. Johan Cruijff kommer Christian att hamna i Barcelona.

Seydou Keita kan hamna i Milan enl. spanska El Mundo Deportivi. Keita har en klausul i sitt kontrakt som att han kan förhandla med andra klubbar om speltiden är för liten enligt en förutbestämd nivå.

Alexandro Pato i Milan kan mycket väl hamna i Paris SG.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *