Storstade New York

2011-11-07

Christina och jag satt i helgen och planerade en resa till Paris i maj nästa år. Vi kollade på mängder av hotell och olika flygalternativ. Vi hade dock lite svårt att bestämma oss och kommer överens om att jag går in på Resia i Kalmar och bokar via resebyrå. Väl inne på Resia hittar jag fortfarande inte det jag önskar och säger lite skämtsamt till resesäljaren ”vi åker till New York istället”. Snabbt plockar hon fram Swanson’s katalog och tämligen omgående bestämmer jag mig för att New York får det bli.

Bokar resan med Swanson’s, flyg med SAS från Köpenhamn till Newark och Salisbury Hotel som ligger på 57St Midtown. 17-25 maj kommer resan att gå av stapeln. Fördelen med att åka med Swanson’s är att vi som nybörjare i USA får det mesta serverat. Transfer till hotellet ingår och jag bokar även en guidad tur på fem timmar som ska visa det bästa av Manhattan.

Jag ringer Christina efter lunchen och säger ”det blir inget Paris – det blir New York” varpå det låter som Christina svimmar. ”New York!, men vi skulle ju till Paris! du driver med mig!” . Men nej det gör jag inte, om ett halvår så är det New York som gäller. Ska bli riktigt kul, längtar redan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *