Marcus Hellner krossar Petter Northug

Marcus Hellner gjör det ingen trodde va möjligt. Sista dagen i Tour de ski och Hellner har 45 sekunder upp till Northug och ingen trodde det var möjligt att gå ikapp Northug men Hellner visar vad han kan och i mål är han 18 sekunder före ärkerivalen. En andraplats som mer känns som en seger.

Lindsdal ställde upp med ett ungt lag i Nybro open, roligt men det var lite för tufft mottånd. En seger och ut i gruppspelet. Sämsta resultatet sedan jag började följa Lindsdal hösten 2005. Men vad gör väl ett dåligt resultat inomhus det är trotts allt utomhus på 11-mannaplan som fotboll ska spelas och det är först i oktober som tabellplaceringen redovisas. Lyckas Liffen knyta till sig en bra målvakt kommer 2012 att bli en trevlig historia för de svart/gula.

Trekanten spelar kvartsfinal idag i samma turnering, kul.

Leksand upp på direktplats till kvalserien efter att Rögle vunnit mot Västerås. Se till att behålla direktplatsen. Lite oroväckande är att Pelle Prestberg har tagit time out p g a sin höftskada men en Prestberg i kommande kvalserien kan ses som ett nyförvärv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *