Försvann titeln?

Barcelona tappar två viktiga poäng borta mot Espanyol i söndags och är nu fem poäng efter Real Madrid. Alltså har Barca inte saken i egna fötter längre, Real måste spela minst en oavgjord match under vårsäsongen, inte omöjligt men ganska onödigt att sätta sig i den situationen kan tyckas. I morgon är det returmatch i Copa del Rey mot Osasuna. Vinst hemma med klara 4-0 så det bör eller rättare sag ska inte vara några problem att gå vidare till kvartsfinal.

Mitt andra viktiga lag är Leksand som på tisdagen tappade kvalserieplatsen till Västerås, inte för att vi förlorade utan för att vi var spellediga men ikväll kan vi återta 3:e platsen vid seger i hemmamatchen mot starka Bofors, men det ska gå. Vinst hemma i första matchn med 4-2 följdes upp med förlust bort i november med 1-3. Spännande TV-match väntar.

Lindsdal har fortfarande ingen målvakt i truppen och i måndags kom beskedet att Fredrik Petersson lägger av. Tungt för Lindsdal som tappar sin bäste spelare.

Trekanten förlorade finalen med 0-2 och tog en andraplats i Nybro Open men åkte hem med en check på 5.000 kr. Inte illa. Fortsätt så.

La Liga utsedd till världens bästa liga med Premier League på andra plats. Inte oväntat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *