Ett kort inlägg denna söndag

Leksand tog en skön seger på lördagseftermiddagen mot Troja. Västerås förlorade och nu har vi 4 poäng ner till Västerås på 4:e plats. 16 omgångar kvar av serien och det känns riktigt lovande nu.

21:30 är det avspark på Camp Nou för Barca mot Betis, allt annat än seger finns inte eftersom Real Madrid vann igår. På onsdag är det dags för kvartsfinal borta i Copa del Rey mot Real. Vore gutt med en seger.

I kväll startar EM i handboll och Sverige inleder mot Makedonien. Är Sverige tillbaka i toppen igen? Inte riktigt men det börjar se bra ut i alla fall men till 1990-talets storhetstid är det en bit kvar, visst har det blivit fler länder i toppen än för 15 år sedan men nog ska Sverige kunna vara med i toppen.

Fina vädret håller i sig, solsken och inte en snöflinga i sikte, skönt, riktigt skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *