Mike Rådde fult tacklad

Leksand åker till Ängelholm för match mot Rögle, ett Rögle som ligger  poäng efter Leksand på 5:e plats. Vid seger har Leksand ett ganska stort gap ner till Rögle vilket skulle vara oerhört skönt. Leksand ser ut att mönstra samma lag som senast mot Troja, dvs. Fredrik Händemark (käkskada), Tommy Enström (huvudvärk) och Pelle Prestberg (höftskadad) saknas samt avstängde Patrik Hersley. Preliminär uppställning, Erik Hanses i mål. Backpar: Mattias Timander – Johan Svedberg, Alén Bibic – Patrik Norén, Erik De La Rose – Mads Bödker samt extra back Joonas Rönnberg. Kedjor: Mark Hurtubise – Johan Ryno – Jens Bergenström, Ken-Andre Olimb – Jacob Blomqvist – Tobias Forsberg, Jacob De La Rose – Filip Forsberg – Michael Raffl samt extra forward Lucas Sandström.

Barcelona tog en viktig hemmaseger mot Betis på söndagskvällen med 4-2. Efter en tidig 2-0 ledning så vet i tusan vad som hände men helt klart är att Betis kvitterade till 2-2 efter 50 minuter. Barca vinner till slut matchen efter att Alexis och Messi nätat i 73:e resp. 84:e minuten. 3 viktiga poäng bärgade. FC Barcelona

På onsdag står inte bara en kvartsfinal på programmet för Barca utan lika mycket prestige som alltid i möten med Real Madrid i ett nytt El Classico. Enligt Xavi så kommer Barca att spela en aggressiv fotboll. Är det någon spelare som har rutin från El Classico så Xavi Hernández, Xavi spelade sin första Classico för 13 år sedan. Matchen kommer även att innehålla de tre bästa spelarna i världen, i alla fall de tre nominerade till Ballon d’Or, Vinnaren Messi samt Xavi och Ronaldo.

I lokalfotbollen så letar Lindsdal fortfarande målvakt och det finns en del lokala alternativ, dock ingen med rutin från några högre divisioner. Lindsdal hoppas vidare att Faluspelaren Mats Theande väljer spel i den svarta tröjan. Jag är dock tveksam att Mats väljer Lindsdal då han ska plugga på turistekonomi på Linneuniversitetet. Jacob Petersson är också ett osäkert kort och jag tror att Jacke väljer spel i Färjestaden. Lindsdal hoppas vidare på Zana Eliassi från Kalmar AIK.

Även Trekanten letar målvakt och det är inte lätt att hitta lediga eller fria målvakter, i övrigt så ser det bra ut för Trekanten. Lycka till Armin.

Kalmar AIK uppger att dem har 23 spelare klara men hur blir det med Zana Eliassi?

Kalmargrabben Mike Rådde med förflutet i Leksand numera spelades för Rödovre i danska Elitserien åkte på en riktigt otäck tackling den 5 januari, kolla in länken. 3 matchers avstängning känns billigt. http://tv2sport.dk/tv-med-hovedet-foerst-ind-i-banden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *