Div 4 Sydöstra

Gullabo/Gullaboås (3:a 2011)

Nya spelare: Pontus Carlsson (Tvärskog), Marcus Erlandsson (IFK Borgholm), Martin Karlsson (Trekanten), Daniel Arvidsson (Söderåkra), Tomas Rundgren (Norra Tång), Asmir Mumihovic (IFK Borgholm).

Förluster: Emil Håkansson (IFK Berga), Tommy Berg (IFK Berga), Joel Håkansson (Bergkvara), Tobias Petersson (Bergkvara), Fredrik Svensson (Nickebo), Marcus Johansson (Norra Tång), Robin Svensson (Norra Tång), Christopher Johansson (Norra Tång), Victor Svensson (Norra Tång), Erik Ingvarsson (Norra Tång).

Hossmo BK (5)

Nya spelare:

Förluster:

*Hovmantorp GoIF (Div 4 Elit)

Nya spelare: David Avila Abalo (Rottne), Björn Åström (Rottne), Fatlum Provolija (Sandsbro), Christer Karlsson (Tandsbyn), Daniel Gustavsson (Köping), Hampus Wiberg Boeck (Araby), Albert Filipovic (Araby), Jakob Sejnell (Come back).

Förluster:

Kalmar Södra IF (Div 4 Elit)

Nya spelare: Linus Runesson (Lindsdals IF),

Förluster: Henrik Källén (Ängö BK),

Lessebo GoIF (3 Div 4 SV)

Nya spelare:

Förluster: Joakim Ivansson (Ljungby),

Lindås/Långasjö (5 Div 4 SV)

Nya spelare: Coffe ? (?), Zoran ? (?),

Förluster:

Pukebergs BK (6)

Nya spelare: Albin Edberg (S:t Sigfrid), Egil Edberg (Nybro IF), Hoger Dodkanlau (Alsjöholm), Joel Gardhem (Nybro IF), Jonas Lindén (Flygsfors), Simon Isgren (Söderåkra), Simon Westergren (Orrefors), Subeer Mouse (Nybro IF), Thomas Karlsson (S:t Sigfrid).

Förluster: Gustav Hallström (Flyttat), Danne Johansson (Time out).

Runsten/Möck. IF (7)

Nya spelare: Hampus Dorch (Glömminge), Magnus Carlsson (Glömminge), Roger Harrysson (Böda/Högby), Marcus de Graaf (Glömminge), Mattias de Graaf (Färjestaden), Timmy Sigurdsson (come back), David Jansson (Glömminge),

Förluster:

Tingsryd United FC (Div 4 Elit)

Nya spelare:Andrej Matkovic (RIK), Daniel Matkovic (RSK), Anton Lönn (Come back), Jonas Fried (?),

Förluster:

Torsås GoIF (9)

Nya spelare:

Förluster:

Trekantens IF (4)

Nya spelare: Casper Danielsson (Lindsdals IF), Michael Gustafsson (Lindsdals IF), Dorde Ilic (Nybro IF), Ludvig Taninger (Helsingborgs AIS), Danijel Lukic (IFK Kåremo), Martim Almqvist (Kalmar FF), Victor Jonsson (Kalmar FF), Danijel Vekovic (Kalmar Södra), Ludwig Johansson (Nybro IF), Jonathan Palmqvist (Nybro IF), Stefan Maksimovic (Nybro IF), Jonathan Eriksson (S:t Sigfrid), Pontus Håkansson (S:t Sigfrid), Harald Justergård (Tranås Syrianska FC.

Förluster: William Nimbs (Smedby BoIK), Pontus Haglund (Rockneby), Patrik Magnusson (Rockneby), Goran Petkovic (Kosta IF), Johan Rosén (Kalmar AK), Simon Juhlin (Kalmar AIK),

Ängö BK (Uppflyttad)

Nya spelare: Kalle Sigfridsson (Hossmo BK), Axel Hultman (IFK Kåremo), Martin Johansson (Läckeby), Raijmond Marku (Lindsdals IF), Henrik Källén (Kalmar Södra)

Förluster:

* Drar sig FC Vimmerby Fotboll ur Div 4 Elit erbjuds Hovmantorps GoIF denna plats, accepterar Hovmantorp denna plats erbjuds Näshults IF plats i Div 4 NÖ. Nickebo IK flyttas då tillbaka till Div 4 SÖ. Lite rörigt men jag tror att Nickebo återkommer till Div 4 SÖ. Nickebo mot Hovmantorp går nog på ett ut, ett väntat topplag mot ett annat.

Nickebo IK (2)

Nya spelare: Fredrik Svensson (Gullabo/Gullaboås), Fredrik Johansson (Rockneby)

Förluster: Jimmy Wiberg (Rockneby), Magnus Loman (slutar), Tasso Martidis (studier), Calle Holm (IFK Berga), Robin Eriksson (Söderåkra)

Mitt tips i Div 4 Sydöstra
Tabelltips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *