Skön seger och lokalfotboll

Leksand tar en mycket viktig seger borta mot Rögle på måndagskvällen med 3-4. Lite onödigt spännande på slutet, ledning 1-4 en bra bit in på 3:e perioden men Rögle gör två snabba i mitten på sista perioden. 2-4 lite turligt/onödigt och 3-4 är ren och skär tur då pucken studsar på Svedbergs skridsko och in i mål och Rögles första mål är en isare som Hanses bör ta. Visst Leksand hade också ett turligt mål när en Röglespelare styr in pucken otagbart så på den fronten är det väl jämt. Skit samma, 3 poäng bergade.

Jacob Petersson fortsätter i Lindsdal även 2012 och nu består truppen av 17 spelare dock ingen målvakt och det är en viktig position i ett fotbollslag.

Faluspelaren Mats Theander valde spel i IFK Berga 2012 vilket jag fick reda på igår kväll. Nya spelare är även Filip Quist och Anton Ericson från Färjestadens GoIF, Emil Håkansson från Gullabo/Gullaboås, Carl-Johan Holm återvänder från Nickebo, Billy Lansdowne Jr från Bergkvara, Robin Karlsson från Kalmar AIK, Tommy Berg från Gullabo/Gullaboås samt Johan Carlsson från Vimmerby IF. Flera spännande nyförvärv och Berga ser riktigt bra ut 2012 och kommer säkert att tillhöra toppen i div. 3 med chans och/eller sikte på div. 2. Jag önskar Er lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *