Vila i frid

Den förre Leksandsspelaren Peter Åslin avled idag, torsdag 19/1, vid en ålder av 49 år. Peter spelade i Leksand 1985-1990 och gjorde ett kort inhopp säsongen 97/98. Höjdpunkten i Leksand var SM-finalen 1989 och under resten av sin karriär hann Peter med att bland annat vinna ett VM-guld, ett JVM-guld samt tre SM-guld – två med AIK, ett med HV71. För ett år sedan drabbades Peter av en stroke och idag gav kroppen upp. Sorgligt.

Messi stämplas fult av Pepe, hur tänker karln egentligen. Inte speciellt snyggt. Mourinho säger att han inte såg situationen men att han kommer att varna Pepe. Real tog ledningen genom Ronaldo, ett mål som Pinto får at på sig. Barcelona är det bättre laget men det är Real som går till halvtidsvila med ledning. I andra vänder Barca till seger 1-2 och har skaffat ett bra utgångsläge inför returen hemma på Camp nou. Kvitteringen kommer efter en hörna som Piqué skarvar till Puyol som nickar in bollen och 1-2 skickar Abidal in med en utsida jangtilt framspelad av Messi. Inbördes möten är numera utjämnat 86-86 och snart är vi förbi.

Klubbens hemsida uppe igen efter att varit nerstängd ett par dagar men nu är fakturan betalad och hem´sidan uppe igen. Bra!

Rasmus Elm avgjorde dagens uppskjutna cupmatch med sitt 3-2 mål inför 23000 barn. Matchen uppskjuten pga en åskådarattack på målvakten Esteban Alavaro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *