Vinylen är väck

Onödigt spännande i Copa Del Rey. Real kan ta ledningen redan efter 10 sekunder efter ett otroligt slarv av Piqué och Pinto och bara några minuter senare är det nära igen. Pedro ger Barca ledningen i 43 min och Dani Alves gör årets mål på 3 minuters övertid och utökar till 2-0 och allt känns lugnt men vad händer? Real reducerar i matchminut 70 genom Ronaldo och fjärilarna i magen vaknar till liv. 4 minuter senare kvitterar inhoppare Benzema. Onödigt spännande och chanser åt båda håll men Barca håller ut. Nog om detta, på lördag är det Villarreal i ligan och på onsdag väntar Valencia i semi.

Var i Vida Arena igår och match mellan Växjö Lakers och Frölunda Indians. Matchen var precis som förväntat, ett Lakers som såsar och ett Indians som lagt ner tomahawken. Lite knuffar intil sargen och några knuffar framför mål. Va fan? Handlar det inte om en slutspelsplats och att slippa kvalspel? Inte vad jag förväntat mig men kollegan Johan Markusson var behållningen. Gott Johan! Näe, det är mer intensitet i allsvenskan. Ikväll gör för övrigt Pelle Prestberg comeback. Underbart!

SkivspelareSålde av vinylspelaren i helgen och skickade iväg den i tisdags så nu är vinylen död i mitt liv. Många vinylplattor har passerat förbi mitt liv men nu är det passé. Ganska skönt faktiskt.

Ett hett tips är att Caesar Ekow signar Lindsdal inom kort. Bra för Lindsdal, en klassmålvakt med klart godkända meriter från Ghana och på hög nivå i Egypten. Senaste sex åre 2005-2010 åren förutom 2011  har han spelat i El Olympic Alexandria i Egypten. Klubben ligger i egyptiska andraligan men under Ekows tid har man varit i landets högsta liga. Spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *