Messi och Sansa, vilka godingar

7 poäng efter Real Madrid och med 18 omgångar kvar. Visst 7 poäng är mycket men det är 54 poäng kvar att spela om. 2 oavgjorda för Real och ligasegern är i hamn. Men hallåå, det är ju bara 4 poäng? Jo för visso men jag räknar kallt med att Barca vinner mot Real hemma på Camp Nou. 13 vinster dvs. guld i de 16 tävlingar som Barca ställt upp i under Pep Guardiolas vingar. Barca har 9 vinster och en oavgjord hemma vilket är rekord och enda förlusten kom på bortaplan mot Getafe. Målskillnaden 59-12 är inte heller så dålig men Real är värre med sina 70 mål. Jag hoppas evinnerligt att Barca vinner igen. PÅ onsdag är det Valencia i Copa Del Rey på bortaplan med retur en vecka senare. Snart är det dessutom dags för Bayer Leverkusen i Champions League.

Mourinho kommer att lämna Real Madrid till sommaren för en engelsk klubb enl. Madridtidningar.

 

Messi och Sansa

Messi och Sansa

Katter Katter Katter – Vilket fantastiskt djur, det bästa av dem alla. Kolla in Michael och Isabells gosiga katter Messi och Sansa. Skönt.

Lindsdal vann över Tipselit med 2-0, stabil seger enl. Lindsdal på Facebook.

Trekanten har upptaktsmöte/fest 11 februari och efter mötet blir deg god mat, fotboll på TV och sedan ska mästare i FIFA 2012 koras. 18 februari är det träningsmatch mot IFK Borgholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *