TV4 Sport – Nja, de é sådär

Copa Del Rey eller Spanska Cupen spelade semifinaler igår kväll. TV4 Sport visar matchen men missar hela första halvlek då dem väljer att visa trav istället. Hur tänker TV4 Sport egentligen? Ungefär som att bjuda på middag men i stället för förrätt serveras gräsklippning. Varför inte visa trav i 7:an eller TV4? För inte kan väl Fuskbyggarna eller Jamie lagar brittiskt vara direktsändning? Inte fullt godkänt. Kvartsfinalen slutar hur som helst 1-1 efter Barcamål av Puyol. Säsongens  43:e match och 35:e tävlingsmatch. Den andra semifinalen mellan Mirandes – Athletic Bilbao slutar 1-2, returer nästa vecka. Mirandes har tidigare förpassat Villarreal, Racing Santander och Espanyol ur Copa Del Rey. Miranda hör hemma i Secunda Division B 3:e division. På Secunda Division finns det finns det 4 regionala ligor med 20 lag i varje å Mirandes insats i cupen är imponerande.

Vilken vändning Leksand gör på onsdagskvällen, underläge 1-3 efter 5.12 i andra perioden vänds till en klar seger med 8-3. Martin Janols gör förmodligen sin hittills bästa match i Leksandströjan, 3 mål och 3 assist. Mål i PP för 8:e matchen i rad och dessutom ett i Box Play. Bra att laget fått ordning på PP-spelet, det lär behövas i en eventuellt kommande kvalserie.

 

Erik Israelsson

Erik Israelsson

Kalmar FF förlorade med 2-3 mot Ålesund, Erik Israelsson fortsätter att näta för KFF. På lördag spelar KFF 3:e och sista matchen i Copa del Sol mot Tromsö. Tidigare i veckan sänkte forne FF-spelaren Kalmar med matchens enda mål. 3 förluster på 3 försök låter sådär men det är inte så speciellt ofta som träningsmatcher ger poäng i seriespelet om ens någon gång… Knappt 2 månader kvar till allsvenska premiären och det återstår 9 matcher till premiären.

Lindsdal har klart med 2 nya målvakter, Caesar Ekow med meriter från Egyptiska högstaligan hämtas från IFK Borgholm där han spelade forward förra året och 18-årige Filip Nilsson är tillbaka efter sin utflykt till IFK Berga och Smedby BoIK. Lindsdal har 19 spelare i sin trupp nu, 2 målvakter och 17 utespelare. Från 2011 saknas målvakterna Samuel Häggbring (2 matcher), Vedran Bajramovic (14) och Alexander Johansson (6) samt utespelarna Fredrik Pettersson (14), Michael Gustafsson (10), Rajmond Marku (5), Linus Runesson (14), Vidar Petersson, Herman Sillström (3), Mattias Dolk (4).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *