Grattis

Barca i final, igen. 35:e finalen i cupen och förhoppningsvis den 26:e titeln. Matchdag inte spikad men troligtvis i maj. Athletic Bilbao väntar och det lär säkert bli en välspelad final då Athletic spelar riktigt trevligt numera.

Zlatan i nytt blåsväder efter gårdagens match men denna gång vet i tusan om det är något att gnälla om.

Idag börjar Oddset Hockey Games i Globen och den här turneringen är viktig för många svenska spelare, dels för kommande VM men även för kommande kontrakt i NHL. Det sitter massor av scouter ( mer än 30 st) på läktarna och dessa herrar (för de flesta är män) kommer att avgöra mycket om framtiden.

Fabio Capello lämnar Engelska landslaget och det med omedelbar verkan. U21-förbundskaptenen Stuart Pearce blir den som tillfälligt tar över efter Capello. Nu väntar nog förmodligen en Engelsk förbundskaptenen.

Nu blir det kalas, Madame fyller år. Grattis!Ros

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *