F1 säsongen närmar sig

Lindsdal vann årets andra träningsmatch, denna gång mot Nybro med 5-1 och enligt de uppgifter jag har så såg det bra ut.

Kalmar FF spöade Åtvidaberg med 3-0 och det är alltid skönt att vinna över seriekollegor.

Barca spelar mot Osasuna borta om 45 min och allt annat än seger är en missräkning.

F1 träning för alla stall och Alonso i Ferrari verkar ha fåt till det riktigt bra men det finns en del att jobba med. Lotus har bra fart och var 2:a i dagens tidsträning. Red Biull tillbringade större delen av dagen i garaget och är svårbedömda. McLaren verkar vara nöjt med det som de har presterat medan Mercedes inte ens har tagit ut den nya bilen på banan. Toro Rosso överraskar och är näst snabbast av alla. HRT har poblem då deras nya bil underkändes i krocktestet och ingen bil får vara med i de officiella testerna om den inte har klarat FIAs krocktest. Red Bull vill försvara både förartiteln och märkestiteln men jag ser gärna en eller helst att båda vinnarna byts ut.

Snart melodifestival och jag hoppas verkligen att den är bättre än förra helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *