Släkten är värst

Barca tappade förmodligen chansen till serieseger på lördagskvällen då Osasuna blev för svåra. Slutresultatet 3-2 ger Real Madrid möjligheten att öka på försprånget till 10 poäng och skulle så vara fallet så är det bara att gratulera Real till ligasegern för det finns inte på kartan att de ska tappa ett så stort försprång. Nu blir det full fokus på cuperna i stället, final i Copa Del Rey är edan klart och på tisdag är det Champions League som gäller. Bayer Leverkusen på bortaplan är ingen lätt uppgift men det är en fördel att börja borta och med ett bra resultat på tisdag så bör eller rättare sagt ska det bli avancemang.

Robin van Persie vill enligt media i Holland återigen bli lagkamrat med Fabregas och det måste betyda att van Persie vill till Barcelona. Kommer van Persie så ser det riktigt bar ut i anfallet men en fråga som lär dyka upp är säkert vad som ska hända med David Villa. Spännande att följa denna utveckling till sommaren.

Whitney Huston död. En av de riktigt stora artisterna lämnade jordelivet alldeles för tidigt men det var ganska väntat. Stora drogproblem och ett allmänt struligt leverne tog ut sin rätt inatt endast 48 år.

Att Mats Sundin tillhör de riktigt stor svenska ishockeyspelarna vet de flesta men riktigt hur stor Mats är i Toronto har nog inte alla koll på. Inatt hissades tröja nr 13 upp i taket i Air Canada Center. Mats tröja är dock inte den första svenska tröjan som hissats i Air Canada Center sedan tidigare finns nr 21 Börje Salmings tröja hedrad.
SläktträdSläktforskning har jag skrivit om tidigare och jag kan inte utelämna detta roliga tidsfördriv. Tiden går otroligt fort när jag grottar ner mig i historien och faktum är jag kommit så långt tillbaka i tiden som till 1705 då Anna Maria Boman föddes och sedermera gifte sig med Jacob Strömberg. Denna gren ynglade av sig rätt bra och min morfar Henning Gustafsson är en del av resultatet och jag är 10:e i detta släktled. På mammas sida är det ganska roligt att följa historien och just nu ligger fokus på våran gren i USA och jag har fått kontakt med en del släktingar till Elmer Jacobson som emigrerade 1913. Elmer och hans bröder Sigurd och Yngve är syskon till min gammelmormor Etty Larsson. Enda smolken är att det strular med uppdateringen av nät-träden då namnen av någon outgrundlig anledning försvinner och det står Okänd, förbannat tråkigt. Har mailat programtillverkaren men inte fåt något svar än. kolla in på mitt träd, glennchristina.myheritage.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *