Kvalserie i antågande

HA Tabell omg. 50Leksand klara för kvalserien efter kvällens seger med 3-0 hemma i Tegera Arena mot Troja. 99 poäng inspelade och det kommer med all säkerhet att trilla in några poäng till och över 100 poäng är inte dåligt. Målskillnaden 148-94 innebär bäst i hela allsvenskan. 15 mars börjar kvalserien och det är 2 platser om står på spel. 10 matcher på 20 dagar är tufft och den 3 april vet vi vilka som spelar i Elitserien 2012-2013.

Glädjande är att Oskarshamn är uppe på playoffplats men det är tätt om platserna. Oskarshamn har spelat in 77 poäng och ligger på 7:e plats. Rögle har 81 poäng och Mora har 74 poäng och ligger på 9:e plats. 2 omgångar kvar så spänningen är hör inför slutomgångarna.

Kalmar Hockey spelar kval till div. 2 med start på torsdag 1 mars borta mot Sölvesborg. Övriga lag i kvalserien är Mölndal och Åseda.

Knappt 3 veckor kvar till F1-premiären i Melbourne Australien. Träning på fredagen och kval på lördagen med race på söndagen den 18 mars. Tester i ett intensivt läge och jag ska försöka sammanställa lite fakta inom kort. Jag hoppas på Ferrari och Lotus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *